Zene.sk

Switch to desktop Register Login

38. Expired Passport Music Club és Irodalmi Szemle-bemutató

2013. február 20-án, szerdán, 19 órai kezdettel másodízben fogadja az érdeklődőket a Pozsonyi Magyar Intézetben (Védcölöp utca / Palisády 54.) az Expired Passport Music Club.
pass
Lássuk, mit kínál a menü: a klubest elején bemutatkozik a megújult Irodalmi Szemle februári lapszáma. Szalay Zoltán és Száz Pál vendége a vajdasági Híd Kör három tagja.

Utánuk következik Sipos Janka, Budapesten élő hazai fiatal költőnő, akinek a Madách-Posonium könyvkiadó gondozásában megjelent Indulatszók című verseskötetét ismerheti meg a közönség, s természetesen Janka is mesél magáról és költészetéről. A beszélgetést és a könyvbemutatót Farkas Melinda (aka Melissa Wolf) gitárjátéka és éneke fűszerezi. Melinda megzenésített verseket, valamint saját szerzeményeket ad elő. Ezután jön a házigazdák akusztikus blokkja, a klubest pedig a népzenét játszó alsó/felsőszeli Bicskás zenekar műsorával zárul. Bízunk benne, hogy aki eddig nem perdül táncra, az legalább a végén megteszi.

Az Intézetben működő Café Nappali kávézó személyzete ezúttal is gondoskodik arról, hogy senki se szomjazzon.

A 38. EPMC est a JAIK, az Expired Passport Music polgári társulás, a Pozsonyi Magyar Intézet, a Café Nappali, a Madách-Posonium Könyvkiadó, az Irodalmi Szemle és a SZMAZE jóvoltából valósul meg.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak!


Linkek:
http://www.facebook.com/madachposonium
http://www.facebook.com/pages/Irodalmi-Szemle/187148644652899
http://www.facebook.com/pozsonyi.intezet
http://www.facebook.com/cafe.nappali
http://www.facebook.com/groups/jaik.pozsony
http://www.facebook.com/jozsefattila.ifjusagiklub
http://www.facebook.com/melissa.wolf.96
http://www.facebook.com/sipos.janka
http://www.facebook.com/expiredpassport
http://www.facebook.com/groups/szmaze/
http://www.facebook.com/zene.sk