Zene.sk

Switch to desktop Register Login

Royko Passage: nagylemez és miniturné

royko pasage

4 Real – ez a címe a pozsonyi alternatív Royko Passage zenekar debütáló nagylemezének, mely 8 évvel a zenekar megalakulása után jelenik meg március 27-én (azaz ma), digitális formában. Lesz lemezbemutató koncert és miniturné is.

A Royko Passage tavaly ősz óta ismét aktív: októberben rögzítettek több dalt, melyek közül tíz került első albumukra. A "termés" ingyen meghallgatható és (különféle formátumban) le is tölthető honlapjukról és közösségi oldalakról is.

Az alternatív pop rock banda 2004-ben alakult, keménymagját Strieženec Mátyás és Dávid, valamint Matrka Simon alkotják. Mindhárman régóta zenélnek, több formációt is megjártak, míg végül egy közös bandában kötöttek ki.

RoykoPassage 4Real coverA 4 Real kiadását követően négy koncertet is adnak: március 28-án (szerda) a pozsonyi Hlava XXII-ben, a Déjà vu klub keretében játszanak, március 30-án (péntek) a dunaszerdahelyi NFG klubban tartanak lemezbemutatót, majd április 4-én (szerda) a pozsonyi Fuga (volt Bateliér) nevű helyen, április 5-én (csütörtök) pedig Nagytapolcsányban, egy kulturális térré átalakított autóbusz aluljáróban lépnek fel.

Lemezükről tavaly decembertől letölthető egy dal, a This Modern Love, melyhez nemrég videóklip is készült. Ezt, az új lemez anyagát és régebbi dalokat is hallhatnak majd tőlük a koncerteken, amelyeken kiegészülnek Fulajtár Tibor gitárossal és Adam Hudec basszusgitárossal.

Royko Passage
http://royko4real.com/index.htm
www.facebook.com/roykopassage

4 Real miniturné:

  • márc. 28. (sze) Pozsony, Hlava XXII, Deja Vu klub goo.gl/Fc1Y0
  • márc. 30. (pé), Dunaszerdahely, NFG klub, lemezbemutató + Mayberian Sanskülotts (HU) goo.gl/yOfzp
  • ápr. 4. (sze), Pozsony, Fúga (volt Bateliér) + Sister Gracie (UK) goo.gl/dnE4x
  • ápr. 5. (csüt), Nagytapolcsány, Nástupište 1-12 goo.gl/HJ21e
albumborító: Matrka Simon fotó: Natália Práznovská