Zene.sk

Switch to desktop Register Login

Címlap

Csak Van a legjobb 100 között a Megasztárban

A dunaszerdahelyi Csak Van zenekar bejutott a Megasztár ötödik szériájának legjobb százas mezőnyébe!
A dunaszerdahelyi Csak Van zenekar bejutott a Megasztár ötödik szériájának legjobb százas mezőnyébe! Közép-Kelet Európa legvidámabb és leggördülékenyebb bandáját az áprilisi selejtezőn több mint tizenkétezer jelentkező közül válogatták be abba az ötszáz produkcióba, amelyeknek már a végleges zsűri előtt is helyt kellett állniuk.

A második fordulóra májusban került sor, ahol egy saját dalt (Izzik a galagonya) és egy Queen-slágert (Crazy Little Thing Called Love) adtak elő. A zsűri egyhangú döntése alapján tehát az együttes a következő körben is versenghet a továbbjutásért. Produkciójukból egy részletet már lehetett látni a tévében, beszéltek magukról a Magellán c. ismeretterjesztő műsorban is, a közeljövőben pedig néhány koncertre is számíthat a közönség.

A harmadik fordulóig, melyre valamikor a késő nyár folyamán kerül sor, a Csak Van folyamatosan tájékoztatja az érdeklődőket, híreket, zenét, videókat oszt meg a Facebookon található rajongói oldalán. Itt játékokra, szavazásra, és ami a legfontosabb, állandó párbeszédre lehet számítani.

Hasznos linkek: