Zene.sk

Switch to desktop Register Login

Címlap

Ócsófeszt 2006 Bacsfa

Privát élményeimről egy kis beszámoló...CSAK A PÉNTEKI NAPRÓL IROK, MERT SZOMBAT REGGEL MÁR HAZAKELLETT MENNEM!

Mint minden reggel, pénteken is fél 6kor keltem, kialvatlanul, és indultam a suliba, hamar rájöttem, hogy ma nekem Ócsófesztre kell mennem :D
Megszöktem 9:00 órakor, bulizási okokra hivatkozva! Hazamentem Komáromból Nagymegyerre, majd itthon vártam a 13:40-et,a mikoris indult a buszom Bősre...Tehát teljesen egyedül nekivágtam az útnak...Vonzott nagyon a cél! Bősön volt egy kis időm megpihenni, beültem a Sörgödörbe egy kofolára! Utána felpattantam a Bacsfára guruló autóbuszra és sipirc Bacsfa! Ott leszálltam és elindultam egyenesen az úton, ami a kastélyhoz vezetett. Itt rendezték meg idén is az Ócsófesztet.
A bejáratnál megpillantottam Meszot és barátait az autójukban (később néhány barátjában kellemeset csalódtam..Petiben főleg!!!).
A STUFF-oknak csak annyit mondtam, hogy nyertem 2 napos fesztjegyet, személyi igazolványomat elkérték és minden gond nélkül bemásztam a feszt területére! Tavalyról már ismerős volt a vidék, szép hely nagyon és kellemes, meg sok ember elfér! Kezdetnek körbenéztem és rengeteg ismerőst véltem felfedezni. Beszélgetés, sörözés, kofolázás, cigizés, miegymás az ott tartózkodó ismerőseimmel. Úgy 3 óra tájban odaszédelegtem a MiNapunk együttes asztaljához, bemutatkoztam nekik és ők is udvariasak voltak velem, szinte mindenki hallott már legalább a nick nevemről...különösen büszke voltam, hogy azt asztaluknál tartózkodó baráti körükből végre én lehettem az aki mindenkitől idősebb...de nyugi nem osztottam az igét nekik, csak margóra megjegyzem :) Megismertem Szelicsajt és neki a barátnőjét (aranyos lányt) Katát :):):)
Pár sör, becher, cigi, éneklések után ThorTa és én kitaláltuk hogy jammeljünk egyet az egyik bódé mögött. Kihozta hát a 2 gitárját, egyiket megkaptam én, és egymásnak tanítgattunk ezt-azt. Megsúgom, hogy a zenei tudásuk egyáltalán nincs a béka segge alatt, én 1 éve játszottam ilyen pár akkordos számokat...de nekik ez jól áll, nem tudom mi baja néhány embernek vele, ahogy nem rég láttam egyik oldaon: \"A MiNapunk 10 év múlva stadionokat fog megtölteni\">>>még könnyen meglehet ;) Szóval mielőtt az egekig emelném őket, be is fejezném a napnak ezt a részét, mert nem ez a lényeg. De azért jó volt velük gitározni, remélem máskor kicsit komolyabban is tudunk zenélni együtt! (...Ja és most éppen sírok, mert eltűnt Kata...:()
Végre 2 órás késés után elkezdett mocorogni az Acélpirin nevü zenekar! Sokáig bírkóztak a hangetchnikával, mert állandóan besípolt valamilyük...a változatosság kedvéért játszottak pár Tankcsapdát, megjegyzem elég gagyin, Lukács akkor ugrott ki a 8.-ról, de azért meglehetett hallgatni pár sör után! Egyszer csak megjelent csodaszép énekesnőjük és Zanzibár számokkal tette színesebbé zenei világunkat :D Most ehhez NO COMMENT:)
A következő zenekar az RH-Negatív volt, ami most kicsit csalódást okozott nekem, mivel egyáltalán nem értettem mit énekel Lajos, hiába is ismertem a számok szövegjeit...ez a technika vívmánya lehetett. A gitárok viszont jól szóltak!
A Rómeó Vérzik nekem már 1 éve nem tud újat nyújtani (kb. 3 éve járok a koncertjeikre), a zenéjük jó, a humoruk változatlan (csak már egyre unalmasabb), a 13 éves kiscsajok meg bőszen ordibálják, hogy \"Engedd belém, szúrd mélyebbre...\" Piától még nem hánytam, ettől viszont fogok!!! ;)
Számomra az orgazmust a Wisdom jelentette, már ezért megérte elmenni aztmondom! Nem tudom mások hogy vannak vele, de én ezen a stíluson eltudok élvezni, az a kis mókusképű gitáros olyan életet ad a zenekarnak (a többi tag se piskóta), hogy csak na! :) Egyébként most hallottam először, de megkell mondjam ezentúl mászkálni fogok a koncerjeikre!
Az Ossianban kissé csalódtam, nyugodtan kövezzetek meg, de nekem nem jön be az Ossian duplázóval, ez nem az ő műfajuk. Kiskoromban apukán nem ilyen Ossiant hallgattatott velem:(
E közben elballagtam a kisszínpadra és néztem egy kis Trrr...-t is, fantasztikus volt, tetsződik nekem a zenéjük!!! ;) (NAGYMEGYERRE IS TRRR-t!!)
Cool Head Clan meg már itt fog meghalni Szlovákiában, erre csak annyit, hogy inkább megettem 4 darab jéghideg zsíros cigánypecsenyét (savanyúsággal), minthogy végignézzem ahogy Kossuth Lajos azt üzeni...amit na! :D
Ezután nem tudtam volna nyugodtan aludni és inkább a kiürült térségben kiültünk egyetlen nővérkémmel Marikával nézni a Faktorial-X-et és nem jut eszembe az utolsó zenekar neve...na de aztot! :D Mint zárózenekarok nekem nyújtottak egy kis relaxációs élményt a sok XXL-es állat után :P
Alig múlt 4 óra mikor befeküdtünk a sátrunkba és 6-ig aludtunk, majd fogtam a cókmókomat és kisiettem a hazavezető buszomhoz! Már vártak itthon engem, és jót aludtam!
Ezek voltak tehát Dexike kalandjai :)
(Tudom kicsit hosszú lett, ezért ne haragudjatok!)